photo botslide.jpg

Primo Bagno Body Butter Sandalwood

Friday, April 12, 2013


~Primo Bagno Body Butter~
Στο Hondos Center Haul που είχα κάνει σας είχα δείξει τα νεοαποκτηθέντα από τα Primo Bagno και υποσχέθηκα να κάνω σύντομα ένα review για αυτά.Επέλεξα να δοκιμάσω πρώτα το σανδαλόξυλο.
Η συσκευασία του είναι απλή αλλά όμορφη και το προϊόν που έχει μέσα είναι μέχρι πάνω γεμάτο αλλά προστατεύεται με μεμβράνη.

Το άρωμα του είναι διακριτικό, ειδανικό για όσες δεν αντέχουν τα έντονα αρώματα.Η υφή της κρέμας είναι πολύ παχύρευστη, ακριβώς σαν Butter, χωρίς όμως να είναι λιπαρή.Χρειάζεστε μικρή ποσότητα για να καλύψετε τις ανάγκες σε όλο το σώμα σας και μπορείτε να φορέσετε τα ρούχα σας μετά από λίγα λεπτά μιας και αποροφάται άμεσα.Παρόλα αυτά θέλει μια εξτρά προσπάθεια για να απλωθεί καλά,αλλά πιστεύω αυτό ισχύει για όλα τα body butter.

Μπορεί σε κάποιες κρέμες ή body butter να αναγράφει στη συσκευασία ότι ενυδατώνουν την επιδερμίδα για κάποιες ώρες ή ακόμα και μέρες.Προσωπικά δε κατάφερα ποτέ να καταλάβω τη διαφορά.Το θετικό με αυτή την εταιρεία είναι ότι οι πληροφορίες που αναγράφει στη συσκευασία αντιπροσωπεύουν πλήρως τα χαρακτηριστικά του.Αν και δε το αναγράφει, παρατήρησα πως όταν έβαζα την κρέμα, ακόμα και αν έκανα ντουζ την επομένη, μόλις έπεφτε πάνω μου το νερό ήταν σα να είχα βάλει λάδι.
Τέλος δε θέλω να παραλείψω να αναφέρω πως είναι μια ελληνική εταιρεία,δε κάνει δοκιμές σε ζώα και συνήθως τη  βρίσκεται σε προσφορά 1+1 δώρο.

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει τα προϊόντα αυτής της εταιρείας?

2 comments:

Katerina The KM Projects said...

Μμμμμμ φαίνεται υπέροχο και λατρεύω το σανδαλόξυλο. Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω. :)

Unknown said...

tha perimenw tis entupwseis sou otan ti dokimaseis.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo envye.jpg
envye blogger theme